Rigtig mange har sagt ja til at kvitte naturgassen og olien, for at få installeret fjernvarme med pakkeløsningen. Det er en positiv nyhed for CO2-regnskabet, men den store efterspørgsel betyder, at installationen af fjernvarme kan tage længere tid end forventet. Entreprenøren har meddelt, at det ikke længere er muligt at installere fjernvarme indenfor de 10-12 uger, da det ikke er muligt at færdiggøre alle fjernvarmeinstallationer inden sommerferien, hvor bemandingen er mindre.

Hvis du har haft et møde med entreprenøren og en repræsentant fra Hvidovre Fjernvarme, har du fået information om, hvornår installationen af fjernvarme kan forventes at opstarte. Denne information er stadig korrekt.

Hvis du ikke har haft møde med entreprenøren og en repræsentant fra Hvidovre Fjernvarme, vil du på dette møde få mere specifik information om, hvornår du kan forvente at installationen af fjernvarmen opstartes.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte entreprenøren på tlf. nr. 40 13 75 60.