Rebæk Nord & Nord for jernbanen

Om projektet

Planen er, at Rebæk Nord og Nord for jernbanen udbygges som et selvforsynende område, et såkaldt ø-projekt, hvor produktionen af fjernvarme vil foregå lokalt. Derfor arbejdes der med at etablere et varmeproduktionsanlæg, der skal producere varme ved en varmepumpe, som vil forsyne områderne med energieffektiv og grøn fjernvarme. Anlægget vil blive etableret i en eksisterede varmecentral ved Rebæk Søpark.

Status på projektet

  • Udbud: Vi har modtaget de endelige undersøgelser fra vores eksterne rådgiver, COWI, i forbindelse med etableringen af varmeproduktionsanlægget. Vi er derfor færdige med den fase, der omhandler projektering og skitsering. Vi har nu opstartet den næste fase, hvor vi bl.a. har færdiggjort projektets udbudsmateriale, og har sendt det i EU-udbud, hvor entreprenører kan byde in på opgaven indtil slutningen af sommeren.
  • Installation hos dig: Vi arbejder på at kunne tilbyde en fjernvarmepakkeløsning, hvor vi tager os af alt med undtagelse af gasafbrydelsen. Når EU-udbuddet lukker, og vi har en endelig pris på projektet, begynder vi at sende og uddele konkret informationsmateriale om, hvordan du kan få installeret fjernvarme, og hvad den skal koste. Det forventer vi derfor at gøre i løbet af efteråret. Hvis du gerne vil vide mere om hvad en fjernvarmeløsning er, så kan du læse mere på fjernvarmes hjemmeside www.hvidovrefjernvarme.dk.