Rebæk Nord & Nord for jernbanen

Om projektet

Planen er, at Rebæk Nord og Nord for jernbanen udbygges som et selvforsynende område, et såkaldt ø-projekt, hvor produktionen af fjernvarme vil foregå lokalt. Derfor arbejdes der med at etablere et varmeproduktionsanlæg, der skal producere varme ved en varmepumpe, som vil forsyne områderne med energieffektiv og grøn fjernvarme. Anlægget vil blive etableret i en eksisterede varmecentral ved Rebæk Søpark.

Status på projektet

  • Udbud: Projektets udbudsmateriale har været i EU-udbud for anden gang hen over efteråret, hvor entreprenører har haft muligheden for at byde ind på projektet. Denne gang har vi modtaget bud på projektet. Desværre er priserne på projektets anlægsopgaver høje, og derfor er vi i gang med at forhandle med entreprenøren.
  • Installation hos dig: Vi arbejder på at kunne tilbyde en fjernvarmepakkeløsning, hvor vi tager os af alt med undtagelse af gasafbrydelsen. Når  forhandlingerne med entreprenøren er færdige, og vi har en endelig pris på projektet, begynder vi at sende og uddele informationsmateriale om, hvordan du kan få installeret fjernvarme, og hvad den skal koste