Om fjernvarmeudbygningen 

Planen er, at området skal forsynes med fjernvarme fra VEKS.

VEKS er et kommunalt ejet transmissionsselskab, der leverer fjernvarme til store dele af Vestegnen. Størstedelen af Hvidovre forsynes i dag med fjernvarme fra VEKS.     

Er du interesseret i at vide mere om, hvor VEKS leverer fjernvarme til Hvidovre Fjernvarmeselskab, kan du læse her: Hvad er fjernvarme? – Hvidovre Fjernvarme.   

Status på fjernvarmeudbygningen     

Informationskampagne   

Tilskud til energirenovering – fra elvarme til fjernvarme 

  • Opvarmer du dit hus med elvarme, og skal du have etableret et vandbåret varmesystem – dvs. rør, der fører varmt vand til dine radiatorer eller gulvvarme -, før du kan få etableret fjernvarme? 
  • Så har vi gode nyheder for du kan søge tilskud til at etablere et vandbåret varmesystem via Energirenoveringspuljen. Læs mere her: Varm op til at søge tilskud til energirenovering (sparenergi.dk) 

Fjernvarmeudbygningen er en realitet 

  • For at fjernvarmen kan blive en realitet i Rebæk Nord og Nord for jernbanen, skal 50 % af varmeaftaget sige ja tak til fjernvarme. Et ja tak er, når fjernvarmekontrakten er underskrevet. 
  • Vi har nu opnået de 50 % i området, og derfor ved vi at fjernvarmeudbygningen bliver en realitet, da to store ejendomme i området har skrevet under på en fjernvarmekontrakt. Vi påbegynder snarest muligt at udsende fjernvarmekontrakterne til parcelhusejerne, der har skrevet sig op til at modtage en kontrakt.  
  • Vær opmærksom på, at hvis du tilmelder dig til fjernvarme efter d. 30. juni 2024, skal du betale en merpris på kr. 20.000,- for standardmodellen og all inclusive modellen.   

Opstart og etablering af fjernvarme 

  • Vi har oplyst entreprenøren, at de 50 % er opnået, og bedt entreprenøren om at udarbejde en tidsplan for udbygningen af fjernvarme.