Tilmeld dig fjernvarmens nyhedsbrev.

Nyhedsbrev til eksisterende fjernvarmekunder

Har du problemer med at få fyldt vand på dit anlæg? Vil du gerne vide noget mere om, hvordan du kan spare på varmen?

Er dit svar et ja, så tilmeld dig fjernvarmens nyhedsbrev. Nyhedsbrevet henvender sig til eksisterende fjernvarmekunder, og vil derfor være propfyldt med brugbar fjernvarmeviden, der sendes direkte til din mail 2 – 3 gange om året. Indholdet vil bl.a. byde på energibesparende varmetricks, nyttig viden omkring dit fjernvarmeanlæg og opdatering på, hvad fjernvarmeselskaberne i Hvidovre arbejder på. Det og meget mere.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, deltager du også i en konkurrence om et gavekort på kr. 500,- til en valgfri butik i Hvidovre. Konkurrencen slutter 1. juni 2020, hvor der findes én vinder. Konkurrencen er slut, og der er fundet en vinder. 

Alle oplysninger bevares fortroligt og i overensstemmelse med fjernvarmeselskaberne i Hvidovre’s privatlivspolitik.