Skal du have installeret fjernvarme i 2023? Så er det nu muligt at se listen over, hvornår vi forventer at kunne påbegynde installation af fjernvarme hos dig. Du kan se listen her.

Hvis du skal have installeret fjernvarme i 2023, hvornår kan du så forvente, at vi tager kontakt til dig?

  • Ca. 2-3 måneder inden den forventede opstart, besøger vi dig sammen med entreprenøren for at gennemgå etableringen af fjernvarme og for at udarbejde en arbejdsskitse. Besøget tager typisk en halv time og foregår mellem kl. 8-15 på en hverdag. Det er entreprenøren, der vil kontakte dig for at aftale tid.
  • 3-4 uger inden opstart modtager du nærmere information om den præcise opstartsdag, og generel information om hvor lang tid entreprenøren forventer etableringen tager hos netop dig.
  • Hvis du skal opsige din naturgas, skal du ligge 8 uger til den forventede opstartsuge og opsige gassen herfra. Dvs. at har du opstart i uge 12, skal du opsige din naturgas fra uge 20. Gassen opsiges hos Evida via. deres hjemmeside. I skal være opmærksomme på, at afkoblingspuljen åbner den 3. januar 2023 kl. 10. Du kan se mere info her: https://evida.dk/frakobling/
  • Tidsplanen er vejledende og vi gør alt hvad vi kan for at følge den ift. udførelsesrækkefølgen, hvilket også betyder, at der ikke kan laves om i rækkefølgen. Der kan dog forekomme forsinkelser eller ændringer i forbindelse med vejrforhold, andre graveaktører eller lignende.

Listen for 2024

Vi forventer, at der kommer en ny installationsliste hvert år i oktober. Det betyder, at installationslisten for 2024 forventeligt kommer i oktober 2023.