Er din bolig registreret i BBR, som opvarmet med naturgas eller olie? Så vil du i den kommende tid modtage et brev i din e-boks fra Hvidovre Kommune om, hvilke fremtidige opvarmningsmuligheder, som du kan benytte dig af. En af oplysningerne i brevet handler om status for, om du kan få fjernvarme. Hvis du allerede har skrevet dig op til fjernvarme, skal du ikke gøre noget. Vi har dine oplysninger og kontakter dig, når det er din tur til at få fjernvarme.

Bemærk, at det ikke hjælper at skrive flere, der bor i din husstand op til fjernvarme. Fjernvarmen kommer ikke hurtigere af den grund, da det er den enkelte husstand, der tæller i opskrivningen og ikke hvor mange, der bor i den.

Har du modtaget brevet, men har fjernvarme, skal du selv gå ind på BBR og registrere, at du har fjernvarme.

Brevet sendes, fordi alle danske kommuner i 2022 skal udarbejde en kommunal varmeplan, der sætter retningen for udfasning af naturgas- og olie. I den forbindelse sendes brevet ud til alle boliger, der har naturgas- eller oliefyr, så de kan få klar besked om, hvad deres fremtidige og alternative opvarmningsmuligheder er.

I Hvidovre Kommune forventes varmeplanen offentliggjort i løbet af december.