Fjernvarmeudbygning i Rebæk Syd & Præstemosen

Fjernvarmen i Rebæk Syd og Præstemosen 

Fjernvarmeudbygning

Skriv dig op til fjernvarme

Information om fjernvarme

Tilmeld nyhedsbrev

Hvordan udbygges fjernvarmen? 

Planen er, at Rebæk Syd og Præstemosen vil blive koblet på det fælles fjernvarmenet, og blive forsynet med grøn fjernvarme fra VEKS, der er et kommunalt ejet transmissionsselskab.

For at fjernvarmen kan blive realitet skal der være 1) tilstrækkelig tilslutning til fjernvarme, og dernæst skal 2) tilbuddene på entreprisen ikke sprænge de økonomiske rammer for det godkendte projektforslag.

Status på fjernvarmeudbygningen 

Et fjernvarmeudbygningsprojekt indeholder flere forskellige faser. Nedenstående figur illustrerer de forskellige faser. Fase 5 er markeret med en grøn farve for at illustrere, hvor vi er henne i processen.

Projektet har været i udbud, og vi har nu modtaget tilbuddene på projektet. Vi er færdige med at forhandle priser med entreprenørerne. Priserne er nu sendt til endelig godkendelse i fjernvarmeselskabets bestyrelse. 

   

Er du interesseret, så skriv dig op til fjernvarme her

Hvis du bor i Rebæk Syd og Præstemosen, har du nu mulighed for at tilkendegive din interesse i fjernvarmen ved at udfylde nedenstående formular. Ved at udfylde formularen, siger du ja til, at vi sender informationsmateriale og kontrakt direkte til din e-mail, så snart du kan få fjernvarme. Du forpligter dig ikke til at få fjernvarme, og du kan altid afmelde dig denne service ved at kontakte ebo@ebo.dk.

Hvis du allerede har tilkendegivet din interesse i fjernvarme, behøver du ikke udfylde nedenstående formular.

Hvis du vil opskrives til nyhedsbrevet, skal du tilmelde dig nederst på denne side. I nyhedsbrevet modtager du projektspecifikke nyheder og opdateringer, så du kan følge med i, hvor langt vi er med at etablere fjernvarme.

Ja / Nej

Villa, Rækkehus, Erhverv

M2

Ofte stillede spørgsmål

Når vi udbygger fjernvarme til et nyt område, tilbyder vi typisk en fjernvarmepakkeløsning, der overordnet indeholder etablering af en ny stikledning, en nedtagning af dit eksisterende varmeanlæg, en ny fjernvarmeunit og varmtvandsbeholder. Nærmere information om fjernvarmepakkeløningen og pris kommer.

Ønsker du, at få en fornemmelse af, hvad den årlige pris på fjernvarme er, henviser vi til vores prisberegner. Direkte link her.

Se i vores brochure og få en fornemmelse af, hvordan en fjernvarmeinstallation kan komme til at se ud hjemme hos dig: “Fjernvarme hjemme hos dig”.

Nej, du binder dig ikke til fjernvarme. Du kan sagtens stadig sige nej til et tilbud om fjernvarme.

Det du kan gøre er at skrive dig op som interesseret i fjernvarme, og sprede budskabet om fjernvarme til dine naboer. Hvis der er for mange, der installerer varmepumper inden fjernvarmen når at blive udbygget, kan det blive sværere at udbygge fjernvarme i området.

Hvad er dine fjernvarmefordele?

Nem installation

Med en fjernvarme pakkeløsning sørger vi for din rejse fra naturgas eller olie til fjernvarme. En pakkeløsning indeholder en ny stikledning til fjernvarmen inkl. reetablering, en nedtagning og bortkørsel af dit eksisterende anlæg, samt en levering og montering af en ny fjernvarmeunit, inkl. ny varmtvandsbeholder.

Gratis serviceordning

Alle parcelhusejere kan tilmelde sig en gratis serviceordning. Serviceordningen er en kvalitetssikret service af din unit, der sikrer, at dit anlæg kører optimalt. Servicen giver dig tryghed i hverdagen, og inkluderer gennemgang af din bolig og dit varmeanlæg. Du kan læse mere om serviceordningen her.

Selvkørende fra dag ét

Du skal ikke gøre noget, så snart fjernvarmen er installeret. Anlægget har automatisk klimastyring, og i Hvidovre får alle parcelhusejere en gratis serviceordning.

Lang levetid

Levetiden på en fjernvarmeunit er ca. 25 år. Til sammenligning er levetiden på et naturgas– og varmepumpeanlæg ca. 15 år.

Bæredygtighed handler også om lang levetid. For jo længere levetid, jo mindre CO2 skal der bruges på at producere et tilsvarende nyt produkt.

Fjernvarmen er pladsbesparende, lydløs og lugtfri

I modsætning til naturgas og olie, er fjernvarmen en lugtfri og lydløs løsning. I fjernvarmeanlægget suser dit varme vand igennem for at varme dit hus op – uden at du hverken kan høre eller lugte det. Fjernvarmeanlægget er desuden fuldt isoleret, så du taber mindre varme, og får mere varme ud til dine radiatorer. Fjernvarmen er pladsbesparende og kræver ingen udvendig plads.

Det er nemt at have fjernvarme

Fjernvarmen kræver minimal service og vedligehold. Det er et system, der kører af sig selv. Og I Hvidovre er det nemmere og billigere for fjernvarmens parcelhuskunder i forhold til andre fjernvarmeselskaber, da den service, anlægget kræver, tilbydes kvit og frit. Servicen hedder Fjernvarmens Serviceordning.

Fjernvarmen er driftsikkert

Fjernvarmen overvåges 24/7. I DK har fjernvarmen eksisteret i flere årtier, og er en gennemprøvet teknik. I dag har 3,6 mio. danskere fjernvarme.

Du kan spare penge

Hvis du opvarmer dit hus med olie eller el, kan du opnå en stor besparelse ved at få installeret fjernvarme. Din besparelse er så stor, at du i løbet af få år, har tjent din investering hjem igen. Hvis du opvarmer dit hus med gas, er besparelsen også stor. 

Fjernvarmen er grøn

I dag produceres størstedelen af fjernvarmen på vedvarende energi. Hvis du konverterer fra gas til fjernvarme, reducerer du over 60 % af dit CO2-udslip, mens du reducerer over 70 % ved at konvertere fra olie til fjernvarme.

Fjernvarmen er forbrugerejet

Fjernvarmen i Hvidovre er forbrugerejet. Det betyder, at det er forbrugerne, der har den endelige beslutningskompetence, hvad angår fx økonomi eller større projekter. Fjernvarmeforbrugernes interesser bliver på denne måde sikret, med et særligt fokus på at holde varmeprisen nede.

Information og nyheder

Status på fjernvarmeudbygningen

3. januar 2024|

– Vi kan med glæde fortælle, at vi kan tilbyde fjernvarme i starten af 2024 til de første områder, der er fastsat i udbygningsplanen, fortæller Anders Liltorp, formanden for Hvidovre Fjernvarmeselskab, og fortsætter; –

Fjernvarme nyheder om Rebæk Syd og Præstemosen

21. december 2023|

Nyt om fjernvarmeudbygningen i Rebæk Syd og Præstemosen   Om fjernvarmeudbygningen   Planen er, at Rebæk Syd og Præstemosen vil blive koblet på det eksisterende fælles fjernvarmenet, og blive forsynet med grøn fjernvarme fra VEKS, der