Hvis du er tilmeldt som interesseret i fjernvarme, så har du modtaget nedenstående informationer via en nyhedsmail. Nedenstående nyhed henvender sig primært til dem, der ikke har skrevet sig op, men stadig ønsker at blive informeret om status på udbygningen af fjernvarme i Rebæk Nord og Nord for Jernbanen.

Ændring i udbygningsplanen

Først og fremmest har vi opdateret udbygningsplanen, således området, der kaldes ”Nord for jernbanen” og ”Rebæk Nord” er slået sammen til årstallene 2021-2023. Årsagen til, at de to områder er slået sammen, er pga. en ændring af rørføringen i området. 

Status på udbygningen af fjernvarme

Inden fjernvarmen kan udbygges, er der en række undersøgelser, der skal udføres inden vi kan begynde at rykke ind i et nyt område. Vi har snart alle de nødvendige undersøgelser i hus, men afventer den sidste fra COWI, der er et eksternt rådgiverfirma. Vi forventer at modtage den sidste undersøgelse inden for den næste måned.  

Når vi har modtaget den sidste undersøgelse, går vi i gang med at udbyde opgaven til entreprenørerne, og her er det vigtigt, at de tilbud der kommer ind, ikke sprænger de økonomiske rammer for det godkendte projekt.  

Når vi har fundet en entreprenør, kan vi starte med anlægsarbejderne.  

Vi arbejder så hurtigt vi kan under forudsætning af, at varmesektoren og de dertilhørende rådgivere, leverandører og entreprenører har oplevet en stigende efterspørgsel på alternative og grønnere varmekilder end naturgas og olie, hvilket desværre betyder, at processerne i et fjernvarmeprojekt på nuværende tidspunkt tager længere tid.  

Skriv dig op fjernvarme og få tilsendt en kontrakt ved kampagnestart

Så snart vi har modtaget tilbud fra entreprenørerne vil vi bede dig om at udfylde en formular på vores hjemmeside, der handler om Rebæk Nord og Nord for Jernbanen under “Skriv dig op til fjernvarme”, da vi skal have nogle flere oplysninger om dit eksisterende varmeforbrug, som vi skal bruge i forbindelse med udarbejdelsen af din fjernvarmekontrakt.   

Når vi har fundet en entreprenør sender vi en nyhedsmail til dem, der har skrevet sig op som interesseret i fjernvarme og som har udfyldt “Skriv dig op fjernvarme”-formularen. Derudover vil mailen blive uploaded her på siden som en nyhed.