Den 18. januar fra kl. 17-19 afholder Hvidovre Kommune sammen med Hvidovre Fjernvarmeselskab og en energirådgiver fra Sparenergi et informationsmøde om fremtidige opvarmningsformer i Hvidovre.

Informationsmødet afholdes som en opfølgning på de breve, der er sendt ud via e-boks af Hvidovre Kommune i slutningen af december 2022. Brevene er sendt ud til alle boliger, der har naturgas- eller oliefyr, så de kan få klar besked om, hvad deres fremtidige og alternative opvarmningsmuligheder er. Med brevene var invitationen til informationsmøde den 18. januar. Du kan se programmet her. 

Tilmelding til arrangementet er nu lukket for tilmelding, da det maksimale antal deltagere er nået. Der er ingen planer om at afholde et nyt lignende informationsmøde.

Men fjernvarmen deltager løbende i informationsaftner hos grundejerforeningerne i Hvidovre, og derudover afholdes der typisk et informationsmøde i forbindelse med, at et fjernvarmeudbygningsprojekt igangsættes.